Başak Ceylan Torun'un şiddet ve yasak aşk iddialarının ardından Kaan Boşnak'tan flaş hamle

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak, boşanma aşamasında olduğu eşi Başak Ceylan Torun'un şiddet ve yasak aşk iddialarının ardından yeni bir hamlede bulundu. Hakkındaki iddialar karşısında geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığıyla açıklama yapan Kaan Boşnak, boşanma haberlerine yayın yasağı alınması için mahkemeye başvurdu.

2020'de evlenen ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ adlı müzik grubunun solisti Kaan Boşnak ile Başak Ceylan Torun'un boşanma davasına yayın yasağı getirildi.

Başak Ceylan Torun, 2020 yılında hayatını birleştirdiği eşi Kaan Boşnak tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etmişti. Sosyal medya hesabından “Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.   Başak Ceylan Torun'un iddiaları karşısında Kaan Boşnak avukatı Ayşegül Mermer aracılığıyla bir açıklama yapmış ve hakkındaki iddiaları yalanlamıştı: “Fiziksel ve psikolojik şiddetin gerçek mağdurunun müvekkilimiz Kaan Boşnak olduğu bu süreçte, kamuoyunun hassasiyetlerini suiistimal etme saiki güden ve müvekkilimizin kişilik hakları ile itibarını hedef alan gerçek dışı iddialara karşı yasal yollara ivedilikle başvurulacaktır. Bu iftiraların muhatapları ile müvekkilimiz, Yüce Türk Mahkemeleri önünde hesaplaşacaktır. Bu çerçevede Bakırköy Aile Mahkemeleri nezdinde tedbir talepli yapılan ilk başvurumuz lehimize sonuçlanmış olup bu da haklılığımızın ilk göstergesidir. Bu süreçte, özellikle müvekkilimizin oğlunun psikolojik sağlığının etkilenmemesi adına gerekli bilgi ve belgeleri yalnızca mahkemelerle paylaşmayı uygun buluyor, bu sebeple aynı objektif davranışı ve hassasiyeti siz değerli basın mensuplarından da beklemekteyiz”

kaan boşnak - başak ceylan torun

BOŞANMA DAVASINA YAYIN YASAĞI GETİRİLMESİNİ TALEP ETTİ

Yaşanan bu gelişmenin ardından çift boşanmak için mahkemeye başvurmuştu. Boşnak’ın avukatı, mahkemeye boşanma davasında gizlilik kararı ve basın - yayın yasağı alınması için dilekçe sundu. Dilekçede karşı tarafın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile müvekkile yönelik suç isnadı yapıldığına, aşağılayıcı ve küçük düşürücü ifadelerde bulunduğuna ve ülke çapında hatırı sayılır bir tanınırlığa sahip olduğuna ve mesleki itibarının zedelendiğine ve hedef haline getirildiğine yer verildi.

Dilekçede ayrıca, çiftin 1 buçuk yaşındaki çocuklarının ruhsal sağlığı ve olumsuz etkilerden korunması gerektiğine de değinildi. Bu dilekçe neticesinde boşanma davasına ilişkin yayın yasağı getirildi.

 

 

 

Başak Ceylan Torun'un şiddet ve yasak aşk iddialarının ardından Kaan Boşnak'tan flaş hamle ile ilgili etiketler boşanma Kaan Boşnak Başak Ceylan Torun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.