Başak Ceylan Torun'un itiraflarının ardından Kaan Boşnak'ın yasak aşkı da sessizliğini bozdu

Başak Ceylan Torun, 2020 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve oğlunun babası Kaan Boşnak’ı kendisine şiddet uyguladığı, aynı zamanda da aldattığı iddiasıyla suçlamıştı. Bu kez de Kaan Boşnak'ın yasak aşk yaşadığı sevgilisi Y. E. sessizliğini bozdu. Y.E., Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yüzyüzeyken Konuşuruz adlı müzik grubunun solisti Kaan Boşnak hakkında eşi ve yasak aşk yaşadığı sevgilisi şoke eden açıklamalarda bulundu. Başak Ceylan Torun, eşi Kaan Boşnak'ın kendisine ve çocukları Ali Kutluhan'a şiddet uyguladığını iddia etti. Torun'un açıklamalarının ardından Kaan Boşnak'ın sevgilisi de şiddet itirafında bulundu.


''OĞLUMA VE BANA YAŞATILAN ÜZÜCÜ DURUMLARI...''

Başak Ceylan Torun, eşi Kaan Boşnak tarafından şiddete uğradığını sosyal medya hesabından itiraf etti: “Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.”

başak ceylan torun - kaan boşnak

 

GİZLİ AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Kaan Boşnak eşinden sonra sevgilisinin de hedefinde. Boşnak'ın iki yıllık eşi Başak Ceylan Torun'un "Hem ihanete uğradım, hem de şiddete maruz kaldım" iddiaları gündem olmuştu. Şimdi de ünlü müzisyenin evliyken yasak ilişki yaşadığı sevgilisi Y. E. ortaya çıktı.

 

''ŞİDDET SONRASI İLİŞKİMİZ SONA ERDİ''

Sabah Gazetesi'nden Hakan Uç'un haberine göre; Y.E., şarkıcı Boşnak'la ilgili şu iddiaları sıraladı: "Yaşattığı psikolojik ve fiziksel istismar ve şiddet sonrası ilişkimiz sona erdi. Benim binde birimi bile hak etmedi. Bundan sonra hayatımı kontrol edemeyecek!"

 

GRUP ÜYELERİNDEN TEHDİT

Başak Ceylan Torun'un, ünlü rockçı hakkındaki iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Yüzlerce kadın, Torun'a sahip çıkıp şarkıcıyı yerden yere vurdu. Ancak mağdur kadına sahip çıkan bazı takipçiler, destek verdikleri için Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu üyelerinden tehdit mesajları aldıklarını açıkladı.

Başak Ceylan Torun'un itiraflarının ardından Kaan Boşnak'ın yasak aşkı da sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler Yasak Aşk Şiddet Başak Ceylan Torun Kaan Boşnak yüzyüzeyken konuşuruz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.