Başak Ceylan Torun'dan kan donduran itiraflar! Kaan Boşnak'tan boşanıyor

2 yıl önce hayatını Kaan Boşnak ile birleştiren Başak Ceylan Torun'un itirafları ağızları açık bıraktı. Başak Ceylan Torun, eşi Kaan Boşnak'ın kendisine ve çocukları Ali Kutluhan'a şiddet uyguladığını iddia etti. Kaan Boşnak'tan boşanmaya hazırlanan Ceylan Torun, ''Avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.'' ifadelerini kullandı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz adlı müzik grubunun solisti Kaan Boşnak’ın evliliği bitiyor... İki yıl önce festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun'la evlenen Kaan Boşnak şiddet iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Başak Ceylan Torun, Kaan Boşnak tarafından şiddete uğradığını iddia etti.


Ali Kutluhan adında oğulları bulunan çiftten Torun, sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

“Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.”

Başak Ceylan Torun'dan eşi Kaan Boşnak'a şiddet suçlaması

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Başak Ceylan Torun’a Ömür Gedik ve Yeşim Salkım dahil birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından destek mesajı geldi. Kaan Boşnak ve Başak Ceylan Torun 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift karantina döneminde sadece şahitlerin katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti.

Başak Ceylan Torun'dan eşi Kaan Boşnak'a şiddet suçlaması

 

Başak Ceylan Torun'dan kan donduran itiraflar! Kaan Boşnak'tan boşanıyor ile ilgili etiketler boşanma Başak Ceylan Torun Kaan Boşnak
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.