Yer: Bartın... Yüzlerce kişi tedavi altına alındı

Bartın Üniversitesi'nde eğitim gören 107 öğrenci, bulantı ve kusma gibi çeşitli şikayetlerle, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Bartın Üniversitesi'nde öğrenim gören, Hacı İbrahim Paşa, Çeşmi-i Cihan, Oruç Reis, Ağdacı kampüsündeki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan öğrencilerde bulantı ve kusma şikayetleri başladı.

YÜZLERCE ÖĞRENCİ AKŞAM YEMEĞİNİN ARDINDAN RAHATSIZLANDI

Üniversiteliler, sabah saatlerinden itibaren 112 Acil Servis ekipleri ve özel araçlar ile Bartın Devlet Hastanesi'nin aciline kaldırıldı. 107 öğrencinin, dün akşam yemeğinin ardından rahatsızlandığı, şikayetlerinin de arttığı öğrenildi. Hastanede ilk tedavileri yapılan öğrenciler tedaviye alındı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de hastaneye gelerek, inceleme yaptı.

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar, öğrencilerin çoğunun değişik yurtlarda kaldığını, bulantı ve kusma şikayetleri yüzünden hastaneye kaldırıldıklarını belirterek, yurtlara getirilen yemeklerden numune alındığını, süreci takip ettiklerini kaydetti.

(DHA)

Yer: Bartın... Yüzlerce kişi tedavi altına alındı

Yer: Bartın... Yüzlerce kişi tedavi altına alındı - Resim : 2

Yer: Bartın... Yüzlerce kişi tedavi altına alındı ile ilgili etiketler Bartın Öğrenci Zehir Zehirlenme KYK yurt Bartın Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.