Barış Yarkadaş'tan Özgür Özel'e 'ön seçim' tepkisi: Parti kültürünü paspas ediyor!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Basın açıklaması yapan Özgür Özel'in 'adayların belirlenmesi ön seçimle olacak.' sözleri sonrası CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş isyan etti. Özel'in 5 dönemdir vekil olduğunu hatırlatan Yarkadaş," Özel, parti kültürünü paspas ediyor. Bu yüzden CHP’yi yönetemez zaten… Bu çarpık bakışa kimse prim vermez." dedi.

CHP, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinin ardından başlayan "değişim" taleplerinin gölgesinde kurultaya gidiyor.

Kılıçdaroğlu'nun rakibi olacağı konuşulan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün beklenen açıklamayı yaptı.  Özel, kasım ayında yapılması planlanan kurultayda CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

ÖZEL'İN 'ÖN SEÇİM' ÇELİŞKİSİNE BARIŞ YARKADAŞ'TAN TEPKİ

Basın açıklaması yapan Özgür Özel'in "Adayların belirlenmesi ön seçimle olacak.'" sözleri dikkat çekti. 

Bu duruma isyan eden CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, daha önce ön seçimle ilk sırada çıktığını ve aday yapılmadığını hatırlattı. 

"BU ÇARPIK BAKIŞA KİMSE PRİM VERMEZ"

Yarkadaş, Özel'in o dönem 'canhıraş' şekilde ön seçime karşı çıktığını hatırlattı ve "Özel, parti kültürünü paspas ediyor. Bu yüzden CHP’yi yönetemez zaten… Bu çarpık bakışa kimse prim vermez." dedi. 

İşte Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama: 

"Özgür Özel’in basın açıklamasına katılan vekillerin sayısı beklenenin çok altında…39 milletvekilinin ittifaka verilmesini onaylayan, el kaldıran ve itiraz etmeyenler, kime neyi şikayet ediyor? Hepiniz oradaydınız… Vekil listesini ben mi yazdım? “Vera’nın babası” 7 dönemdir vekillik yapan “değişimciler”in aklına bugün mü geldi? Biriniz fedakarlık yapıp aday olmasaydınız! Çok ayıp… “Vera’nın babası” 7 dönemdir vekillik yapan “değişimciler”in aklına bugün mü geldi? Biriniz fedakarlık yapıp aday olmasaydınız! Çok ayıp… 

“Ön seçim” için “oyuncak” diyenlerin bugün ön seçimden bahsetmesi aklımızla alay etmektir. Hiçbir inandırıcılığınız yok… Özgür Özel’e çağrı: 10 Mart 2018 tarihinde yazılan tüzük kurultayında ön seçimin kaldırılması için neden “Kaldırılsın” oyu verdin? Ve diğer arkadaşlar: Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındıktan sonra mı fark ettiniz kötüye gidişi? Samimi bir özeleştiri bekliyoruz. Partiyi yıllarca siz yönettiniz, şimdi kime neyi şikayet ediyorsunuz? Değişim istiyorsanız işe kendinizden başlayın ve vekillik dışındaki tüm görevlerinizi bırakın… Hiçbir kurula aday olmayacağınızı da ilan edin…"

Barış Yarkadaş'tan Özgür Özel'e 'ön seçim' tepkisi: Parti kültürünü paspas ediyor! ile ilgili etiketler Özgür Özel Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.