Barış Yarkadaş'tan İmamoğlu'na bombardıman! "Liboş liboş konuşuyor"

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de değişim sinyalleri verdi. İmamoğlu, "Vaadim de net; CHP değişecek, Türkiye değişecek" derken, CHP yandaşı Barış Yarkadaş’tan ağır bir bombardıman geldi.

Başarısızlıkla sonuçlanan seçim sürecinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz diken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Menzile yürümekte net olarak kararlıyım. Değişim şarttır" ifadelerini kullanarak değişim konusunda net bir mesaj vermiş ve 'iktidar için değişim' temalı bir internet sitesi kurmuştu.

İmamoğlu, seçim yenilgisi sonrasında koltuğunu bırakmayan Kılıçdaroğlu'na yönelik 'değişim' çağrısını her fırsatta yineledi.

"Vaadim de net, CHP değişecek, Türkiye değişecek" diyen İmamoğlu'na eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, sert sözlerle yüklendi.

TV100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programda konuşan Yarkadaş, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ve İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışına ilişkin konuştu.

Yarkadaş, "CHP'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Ankara'daki kutlamalara katıldım. Kutlamalardan önce Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Kendisiyle sohbetimizden izlenim aktaracağım. İYİ Parti'nin CHP'ye tutumunu yakından izlediğini gördüm. Yorum yapmadı ama çok memnun olmadığını hissettim" diye konuştu.

İmamoğlu'nu hedef alan Yarkadaş, "Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin, sana bu partiyi değiştirtmezler. CHP'yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin CHP'de? Liboş bir tarife. CHP devrimcidir. Liboş liboş konuşuyor" ifadelerini kullandı.

Barış Yarkadaş'tan İmamoğlu'na bombardıman! "Liboş liboş konuşuyor" ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.