Barış Yarkadaş'tan bomba iddia: Seçimlerde 3 ağır top saf değiştirdi

CHP İstanbul İl Kongresi'nde değişimcilerin adayı Özgür Çelik, genel merkezin adayı Cemal Canpolat'ı geride bırakarak yeni il başkanı seçildi. Kıyasıya süren seçim sonrası gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından seçim sonucunu değerlendirdi. Yarkadaş; ''Özgür Çelik’e kazandıran en önemli etken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski Danışmanı Erdoğan Toprak ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in saf değiştirmesi oldu.'' dedi.

CHP İstanbul İl Kongresi'nde değişimcilerin adayı Özgür Çelik, genel merkezin adayı Cemal Canpolat'ı geride bırakarak yeni il başkanı seçildi. Kıyasıya süren seçim sonrası gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından seçim sonucunu değerlendirdi.

Yarkadaş; ''Özgür Çelik’e kazandıran en önemli etken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski Danışmanı Erdoğan Toprak ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in saf değiştirmesi oldu.'' dedi.

Yarkadaş sözlerinin devamında şöyle konuştu;

''“Biz Kılıçdaroğlu’nun evlatlarıyız” deyip mahalle ve ilçe kongrelerinde oy isteyen üçlü, son kulvarda İmamoğlu ile anlaşarak 70’in üzerindeki delegeyi Özgür Çelik’e yönlendirdi. Böylece İstanbul’daki denge İmamoğlu’nun lehine döndü.

Aynı üçlü Kılıçdaroğlu’na giderek “Biz İstanbul’da Özgür Çelik’i Ankara’da ise sizi destekleyeceğiz” dedi.

Sonuç; İstanbul Kurultay Delegeleri’nin yarısı Kılıçdaroğlu’na oy verecek olsa bile, Kılıçdaroğlu’nun çok güvendiği üç isim Kemal Bey’e büyük zarar verdi. İmamoğlu ise bu süreçte nasıl bir hırsa sahip olduğunu ortaya koydu.''

Barış Yarkadaş'tan bomba iddia: Seçimlerde 3 ağır top saf değiştirdi ile ilgili etiketler CHP Özgür Çelik Ekrem İmamoğlu İstanbul Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.