Barış Yarkadaş'tan Bakan Nebati'ye teşekkür!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş gündeme getirdiği ERG İnşaat’a usulsüz şekilde verilen Ankara-İzmir YHT Hattı ihalesi için Bakan Nebati düğmeye basmıştı. Haksız 1,5 milyar Euro talebine Bakan Nebati 'dur' demişti. Bu gelişmeyi canlı yayında duyuran Yarkadaş, Bakan Nebati'ye hem teşekkür etti hem de bir çağrıda bulundu.

ERG İnşaat'ın dolar/Euro paritesindeki değişimi bahane ederek 1,5 milyon Euro ek ödenek istemesine Hazine ve Maliye Bakanlığı dur dedi. Konuya ilişkin tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, avukat Cem Kaya; tv100'de Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

ERG İnşaat'ın dolar/Euro paritesindeki değişim gerekçe gösterek 1,5 milyon Euro ek ödenek istemesi ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın reddetmesi programda masaya yatırıldı.

"Nebati’ye teşekkür edelim hem de bir ricada bulunalım"

Yarkadaş "Ankara-İzmir YHT ihalesini alan şirket ekstra para istemişti, kamuoyunda anlatıp gündem oluşturduktan sonra konu Ulaştırma Bakanlığı’na gitti topu Hazine ve Maliye Bakanlığı’na attı. Sayın Nebati ERG inşaatın 1,5 milyar avroluk ekstra para talebini reddetti. Milletin 1,5 milyar avrosu devletin kasasında kaldı fakat şirket bunu almakta ısrar ediyor. Sayın Nebati’ye teşekkür edelim hem de bir ricada bulunalım, bu haksız talebi Cumhurbaşkanı'na aktarır ve anlatırsa vatandaşın parasını güvence altına almış oluruz." ifadelerini kullandı.

İşte Yarkadaş'ın o açıklamaları:

 

Barış Yarkadaş'tan Bakan Nebati'ye teşekkür! ile ilgili etiketler Nureddin Nebati Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.