Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi

Erzurum'da İmamoğlu'na yönelik provokasyonlar yaşanırken İmamoğlu'na yabancı cisimler atıldı. Bu olay sonrası polis ekipleri de gruba tazyikli suyla müdahalede bulundu. Yaşanan bu olay sonrası CHP fondaşı Barış Yarkadaş yaptığı paylaşımda Türk polisini hedef gösterdi. .

Türkiye seçimlere doğru ilerlerken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu görevini unutup İstanbul'u başıboş bırakıp il il miting yapmaya devam ediyor.

ESNAF GEZİSİ DEDİ MİTİNGE BAŞLADI

İmamoğlu Dadaşların diyarı Erzurum'a giderken valilik ve belediyeye CHP'li yetkililer tarafından "Esnaf gezisi yapılacak" notu gönderilirken, İmamoğlu şehrin en büyük meydanına otobüsle girerek miting düzenlemeye kalktı.

PROTESTO İLE KARŞILANDI

Bu gelişmeler yaşanırken HDP bayraklarıyla miting yapmaya alışık olan İmamoğlu, Erzurum'da protesto ile karşılandı.

Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi

POLİS MÜDAHALEDE BULUNDU

İmamoğlu'nun otobüsünün miting alanından çıkmasının ardından gerginliğin artması üzerine yabancı cisim atan gruba, TOMA ile tazyikli suyla müdahalede bulunuldu.

Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi - Resim : 2

Ekrem İmamoğlu ise programını yarıda bırakarak İstanbul'a döndü.

CHP FONDAŞI POLİSİ HEDEF GÖSTERDİ

İmamoğlu'nun bu planlı provokasyonu sonrası CHP fondaşı Barış Yarkadaş yaptığı paylaşımda "O kadar büyük suçlar işlediler ki; iktidardan düştüklerinde verecekleri hesaptan korkuyorlar. Kendileri malı götürürken, yoksul ailelerin çocuklarını muhalefetin üstüne salıyorlar. Devlet Partisi / Parti Devleti'ne dönüştükleri için her türlü saldırıyı rahatça organize ediyorlar. Bu seçimi ilk turda bitirmeli ve Türkiye'yi yeniden huzura kavuşturmalıyız. Türkiye'yi bu utançtan kurtaracağız." ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımına da bir görsel ekleyen Yarkadaş, alandaki kişilerin gözaltına alındığı ima ederek Türk polisini hedef gösterdi.

Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi - Resim : 3

YALANI ORTAYA ÇIKINCA PAYLAŞIMINI SİLDİ

Ancak Yarkadaş'ın yaptığı paylaşımın 04.06.2015 tarihinde gözaltına alınan HDP mitinginde taşkınlık çıkartan KCK'lılara ait olduğu ortaya çıktı.
Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi - Resim : 4

FOTOĞRAFSIZ YENİ PAYLAŞIM

Yarkadaş yaptığı hatayı fark edip sonrasında paylaşımını kaldırsa da sonrasında aynı metni fotoğrafsız olarak yeniden paylaştı.

.Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi - Resim : 5

Barış Yarkadaş Türk polisini hedef gösterdi! Paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.