'Barış Pınarı' nasıl ilerleyecek? Hangi sonuçları olacak?

‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber Haber Müdürü Barış Özkan, Türkiye’nin Fırat’ın Doğusu’ndaki terör hedeflerine yönelik başlattığı “Barış Pınarı Harekatı”nı değerlendirdi…

Türkiye’nin haftalardır hazırlıklarını sürdürdüğü Fırat’ın Doğusu’na yönelik harekat, savaş uçaklarının belirlenen hedefleri vurmasıyla başladı. Hemen ardından sınırı geçen birliklerle kara harekatı da başlamış olurken tüm Türkiye’nin gözü kulağı bölgeden gelecek haberlere çevrildi.

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu 'Haberin Olsun' programının yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, harekatın nasıl gerçekleştirileceğini, nihai hedefin ne olduğunu, ABD, Avrupa ve Arap dünyasından gelen mesajlar ile sosyal medyada sürdürülen dezenformasyon kampanyasının perde arkasını konuştu.

SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan Haberin Olsun programında;

- Barış Pınarı Harekatı nasıl ilerleyecek? Hangi sonuçlar hedefleniyor?
- Mehmetçik sıcak çatışmaya girecek mi?
- Türkiye bir tuzağa mı çekiliyor?
- 'Savaşa Hayır' propagandasının perde arkasında ne var?
- ABD bundan sonra ne yapacak?

sorularının yanıtlarını ve daha fazlasını izleyebilirsiniz. ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında yayında.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

'Barış Pınarı' nasıl ilerleyecek? Hangi sonuçları olacak? ile ilgili etiketler Fırat'ın doğusu Ceyhun Bozkurt Barış Pınarı Harekatı Haberin Olsun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.