Barış Pınarı Harekatı'ndan sıcak görüntüler...

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasıyla birlikte terör örgütü PKK/YPG Amerika'nın verdiği silahlara sarıldı. Ancak Türk ordusunun etkili operasyonları ile ABD silahlarının saklandığı bir depo ele geçirildi. Depoda bir askerin tabiriyle milyon dolarlık mühimmat bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Fırat'ın doğusunun terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda 3. gün geride bırakıldı.

Harekatta başarılı bir şekilde ilerleyen TSK, 300'ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirdi. Hızlı bir şekilde operasyon ilerlerken teröristlerin kullandıkları silahlar da ele geçiriliyor.

Amerika'nın yıllardır silahla beslediği teröristler aldığı silahları Barış Pınarı Harekatı'nda Türk askerine karşı kullanmak istese de başarılı olamıyor.

MİLYON DOLARLIK ABD SİLAHI ELE GEÇİRİLDİ

DEAŞ ile mücadeleyi gerekçe göstererek 2015'ten bu yana YPG/PKK'ya askeri destek veren ABD, binlerce tırlık yardımlarla terör örgütü YPG'yi silaha boğmuştu.

İşte PKK'ya verilen o silahların tutulduğu bir depo TSK'nın başarılı operasyon ile ele geçirildi.

Mühimmat deposunda 100'lerce kasa mühimmat ve sandıklar dolusu roket ele geçirildi. Operasyona katılan bir askerin, ele geçirilen silahlarla ilgili yaptığı, "Burada milyon dolarlık mühimmat bulunuyor" yorum yapması da dikkat çekti.

 

Barış Pınarı Harekatı'ndan sıcak görüntüler... ile ilgili etiketler PKK ABD Barış Pınarı Harekatı Mehmetçik abd silahları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.