Barış Pınarı Harekatı için özel arma!

Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda görevli Mehmetçik için özel armalar tasarlandı.

Barış Pınarı Harekatı’na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli için özel armalar (patch) tasarlandı.

TSK’ya bugüne kadar 300’den fazla arma tasarlayan Ömer Erkmen, Barış Pınarı Harekâtı’nda hava gücünü oluşturan 132. Hançerler Filo ile 181. Pars Filo ve 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Tank Taburu için ayrı ayrı armalar dizayn etti.

Barış Pınarı Harekatı için özel arma! 

132. Hançerler Filo (Konya) için hazırlanan armada, Suriye’nin kuzeyine indirilmiş hançer ön plana çıkıyor. Erkmen, sosyal medya hesabından, bir savaş pilotunun Hançerler Filo için hazırlanan arma ile çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

181. Pars Filo (Diyarbakır) personeli için hazırlanan armada ise pençe atan bir Pars, F-16 ve Mustafa Kemal Atatürk resmedildi. Erkmen, harekâtın kara birliklerini de unutmadı. 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tank taburu için hazırlanan özel armada, stratejik önemi bulunan ve TSK tarafından bir bölümü kontrol altına alınan “M4 karayolu hatırası” vurgusu yapıldı.

Barış Pınarı Harekatı için özel arma! - Resim : 2

 Erkmen, son olarak S-400 Filo Komutanlığı ve MİLGEM’in son gemisi Kınalıada’ya özel logo tasarlamıştı.

Barış Pınarı Harekatı için özel arma! ile ilgili etiketler TSK Türk Silahlı Kuvvetleri Barış Pınarı Harekatı ömer erkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.