Barış Atay'dan Öcalanlı 'HDP kapatılamaz' paylaşımı

HDP sıralarından milletvekili seçilmesinin ardından Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) geçen Hatay Milletvekili Barış Atay, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında HDP'nin kapatılmamasını savunurken, Öcalan'ın posterlerinin yer aldığı fotoğrafı kullanan Atay, tepki çekti.

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davayı eleştirdi.

HDP mitinginde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak milyonlarca insanın iradesinin bir bina ya da tabela olmadığını savunan Atay, "Ne yaparsanız yapın HDP kapatılamaz" dedi.

ÖCALAN POSTERLİ MİTİNGDEN FOTOĞRAF

Atay'ın paylaşımındaki mitingde yer alan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a ait posterler ise dikkat çekti.

Bir takipçisi Atay'a "Sen özellikle mi sürekli bunun olduğu görseller paylaşıyorsun ? Sosyalizm anlayışın bu mu? Sosyalizmden soğutuyorsun!" sözleri ile tepki gösterdi.

 

Barış Atay'dan Öcalanlı 'HDP kapatılamaz' paylaşımı ile ilgili etiketler HDP Barış Atay milletvekili Abdullah Öcalan tıp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.