Barış Atay Twitter'da ne paylaştı? Kimdir?

Birçok dizide rol alan Barış Atay paylaşımları ile gündemde yer alıyor. En son Twitter hesabından paylaştığı tehdit içerikli gönderisi büyük tepki topladı. Vatandaşlar ise Atay'ın ne yazdığını ve yaşamını araştırmaya başladı. Peki Barış Atay Twitter'da ne paylaştı? Barış Atay kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Barış Atay'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar büyük yankı uyandırdı.Ahmer Hakan'da Ayat'ın paylaşmı için bir eleştiride bulundu. Herkes Barış Atay'ın ne paylaştığını ve hayatını merak ediyor. Peki Barış Atay Twitter'da ne paylaştı?  Barış Atay kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Hakan neler söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Barış Atay Twitter'da ne paylaştı? Kimdir?

Barış Atay, Soma faciası ile gündeme gelen Yusuf Yerkel'in özür mesajının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz" diye yazdı.

Atay'ın tepki gören bu mesajı Ahmet Hakan'ın köşesine de konu oldu. Hakan, "Lütfen bu adama haddini bildiriniz" başlıklı köşesinde şunları yazdı:

BARIŞ Atay adlı bir adam…

Şöyle yazmış Twitter’da:

— Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz.

— O gün geldiğinde affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız!

— Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan.

— Her şey yeni başlıyor.

— Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!

*

Sayın Muharrem İnce!

Sayın Meral Akşener!

Lütfen bu adama haddini bildiriniz!

*

Sakın bana…

“Yahu bu adamın ne kıymeti var ki? Ne diye bu adamın sözlerini önümüze getiriyorsun ki? Bu adamı mı muhatap alacağız ki” falan demeyin.

*

Şunu unutmayın:

Bu adam, bir zihniyeti temsil ediyor!

Bu zamana kadar yakındığımız ne varsa, illallah ettiğimiz ne varsa, “bitsin” dediğimiz ne varsa…

Hepsini sırtlanmış ve karşımıza çıkmış!

Bu adam…

Rövanş peşinde koşanların, kavga isteyenlerin, huzursuzluk ve kargaşa rüyaları görenlerin bir temsilcisi!

Adamın şahıs olarak hiçbir önemi tabii ki yok.

Ama onun şahsında bu ilkel zihniyete haddini bildirmek şart!

*

Sayın Muharrem İnce!

Sayın Meral Akşener!

— Pespaye ve ilkel dürtülerle hareket eden bu tür adamların kafalarına balyoz gibi indirin lütfen “inadına kardeşlik” haykırışını.

— Kavgadan, merhametsizlikten, düşmanının aynısını olmaktan başka bir şey bilmeyen bu tür adamların suratına çakın lütfen “hepimiz kardeşiz” haykırışını.

*

Gürül gürül bağırın lütfen, “Biz rövanş, intikam, kavga için gelmiyoruz… Huzur için geliyoruz huzur için” diye.

*

Kestirip atın lütfen, “Biz sadece yargıyı bizi bile yargılayabilecek denli bağımsız hale getirmekle mükellefiz. Yapacağımız tek şey budur” diye.

 BARIŞ ATAY

Barış Atay Mengüllü, (d. 22 Eylül 1981, Wilhelmshaven), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

1981'de Almanya'da doğan Mengüllü, buradan sonra 1999 yılına kadar Mengüllü, Antakya'da yaşamıştır. 18 yaşını doldurduktan sonra üniversite için yolu Adana'ya düşen Mengüllü, Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünde okumaya başlamıştır. Ancak öğreniminin son yılında tiyatroya olan düşkünlüğü ve yeteneğinden dolayı okulu bırakmış ve İstanbul'a giderek Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümü sınavlarını geçerek bu üniversitenin tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Barış Atay Mengüllü, daha önce Hacı ve Şöhret adlı dizilerde oynamıştır. Ayrıca Kavuk ve Zincirbozan adlı filmlerde de rol almıştır. Ancak asıl dikkatleri üstüne çektiği rol, Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Saffet karakteridir.

8 Mart 2013'te Beste Sultan Kasapoğulları ile evlenmiştir.

22 Kasım 2013'te Redhack soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınmış, 3 gün sonra serbest bırakılmıştır.


OYNADIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ

Hayat Devam Ediyor - (Kürşat Hazar)
Arka Sıradakiler - (Saffet)
Hacı
Kavuk
Şubat - (Farid)
Oynadığı filmler
Zincirbozan
Kavuk
Güzel Günler Göreceğiz
Eksik

Barış Atay Twitter'da ne paylaştı? Kimdir? ile ilgili etiketler Barış Atay Ahmet Hakan kimdir ne paylaştı ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.