Barış Arduç’un ekrana dönüyor... İşte o tarih!

En son Kiralık Aşk dizisiyle ekran karşısına geçen yakışıklım oyuncu bir süre dinlenme kararı almıştı. Hayranlarını sevindirecek bir haberle Barış Arduç'un ekranlara dönüş tarihi belli oldu mu? Ünlü oyuncunun ekranlara dönüş tarihi belli mi? Arduç'un sarı ışık yaktığı projeler neler?

Kiralık Aşk’ın yakışıklısı Barış Arduç’un ekranlara dönüş tarihi açıklandı. Kiralık Aşk’ta Ömer İplikçi karakterine hayat veren Arduç ekranlara ne zaman dönüyor? Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner’den Arduç’la ilgili gelen açıklama ne?

Ünlü oyuncu Barış Arduç’un ekranlara ne zaman döneceği netleşti. Barış Arduç, Ocak 2018’de ekranda olacak… En son Star TV’de ekrana gelen “Kiralık Aşk” dizisinde Ömer İplikçi karakterine hayat veren Barış Arduç, Ocak 2018’de ekranda olacak.

eryrturtuyrt

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’ın sorularını yanıtlayan Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner şunları söyledi: “Barış için şu anda üç projeye birlikte sarı ışık yaktık. Yeşil ışık olması adına da detaylı çalışıyoruz.

Hem yukarıda anlattığım, hem de yeni hazırlanan projeler bunlar. Bunlardan birinde olacak Barış. Ama Barış'ın da kararı bizim için önemli. Hem onun sezgileri açısından, hem de kariyeri açısından..
ttutyuty
Biz oyuncularla anlaşma yapıyoruz ama aslında bonservislerini alıyoruz. En nihayetinde hangi mevkide oynayacaklarına onlar karar veriyorlar.

ertryry

Barış'ın da ocak ayına kadar ekranda olacağını umut ediyoruz.”

Barış Arduç’un ekrana dönüyor... İşte o tarih! ile ilgili etiketler Barış Arduç ekrana donüyor Kiralık Aşk tarih
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.