Barış Arduç oyunculuktan önce ne yaptığını açıkladı!

Oyuncu Barış Arduç eskiden cankurtaranlık yaptığını açıkladı. 1000’den fazla insanın hayatını kurtaran başarılı oyuncu, kurtaramadığı hala-yeğenin hala rüyasına girdiğini ifade etti.

Spor akademisi mezunu Barış Arduç 2011’de ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle şöhret olmuştu. Oyunculuğa başlamadan önce plajlarda sekiz yıl cankurtaranlık yapan Barış Arduç eski mesleğine dair ilginç bir açıklama yaptı.

“BAZEN RÜYAMA GİRİYORLAR”

Eski mesleğiyle ilgili konuşan Arduç, “2002- 2010 arasında 1000’den fazla insanın hayatını kurtardım. Onlar yaşama döndüğünde ben yeniden doğmuş gibi mutlu oldum. Ancak bir hala-yeğeni kurtaramadım. Çok çabaladım, yetişemedim. En büyük üzüntümdür. Bazen rüyama giriyorlar, çok kötü uyanıyorum.”

Öte yandan Barış Arduç geçen günlerde hayranlarının çılgınlığı ile gündeme gelmişti. Hayranları, oyuncunun tostçusunu takip ederek evine ulaşmıştı.

Barış Arduç oyunculuktan önce ne yaptığını açıkladı! ile ilgili etiketler Barış Arduç Cankurtaran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.