Barış Akarsu'nun vefat eden annesi için Haluk Levent'ten duygusal paylaşım

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu 4 Temmuz 2007 günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun 55 yaşındaki annesi Hatice Akarsu dün hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Hatice Akarsu'nun vefatının ardından duygusal bir açıklama yayınladı.

14 yıl önce hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden annesi Hatice Akarsu, yoğun bakımda çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun hayatını kaybettiğini Star TV'deki yeni programının canlı yayınında öğrendiğini söyledi. Ünlü sanatçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise "İçim kan ağladı. Oğlunu çok özlüyordun ondan oldu biliyorum" notunu yazdı.

Barış Akarsu'nun vefat eden annesi için Haluk Levent'ten duygusal paylaşım


'GÜLE GÜLE HATİCE ANNE...'

Star TV'de 4 Kasım Perşembe akşamı yeni programına başlayan ve ihtiyaç sahiplerine yardım toplayan Haluk Levent ise, Hatice Akarsu'nun vefat haberini canlı yayın sırasında öğrendiğini ifade etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üzüntülerini dile getiren Levent, "Bugün Star TV canlı yayınında haberi aldım. İçim kan ağladı. Oğlunu çok özlüyordun ondan oldu biliyorum. Güle güle Hatice anne" notunu yazdı.

Barış Akarsu'nun vefat eden annesi için Haluk Levent'ten duygusal paylaşım

 

 

Barış Akarsu'nun vefat eden annesi için Haluk Levent'ten duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Haluk Levent barış akarsu Hatice Akarsu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.