Barış Akarsu'nun evine giren ikinci hırsız da tutuklandı!

Anne Hatice Akarsu ise kurukafa yüzüğün kendisine gelmemesinden dolayı üzüntülü olduğunu ifade ederek davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Bartın'da müze halindeki Barış Akarsu'nun evine giren hırsızlardan ikincisi Ankara'da yakalanarak tutuklandı.

İHA'nın haberine göre, Barış Akarsu'nun Bartın'ın Amasra ilçesindeki müze evine giren hırsızlardan ikincisi, Ankara'da uygulama esnasında yakalandı. Gözaltına alınan H.Y. adlı şahıs, işleminin ardından Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. H.Y.'nin emniyetteki ilk ifadesinde Akarsu'ya ait yüzüğün kendisinde olmadığını, Barış Akarsu'nun yeğenine ait altın künyeyi de sattığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Amasra Adliyesi'ne sevk edilen H.Y., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalanan şahsın bulunduğu Amasra Emniyeti önüne gelen anne Hatice Akarsu ise kurukafa yüzüğün kendisine gelmemesinden dolayı üzüntülü olduğunu ifade ederek, davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın'ın Amasra ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını Amasra'da tamamladıktan sonra bir süre boyunca yelken sporu ile uğraştı. Küçük yaşlarda başlayan müzik ilgisi, Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenmesiyle bir tutku haline geldi.

1970 ve 1980'lerin rock ve metal gruplarından etkilenen Barış Akarsu, Antalya'da bir süre animatör ve müzisyen olarak çalıştı. Ardından Ankara'da da bir süre garsonluk, barmenlik ve müzisyenlik yaptı.

ATV kanalında yayınlanan Akademi Türkiye adlı yarışmaya katılarak birinci olan Barış Akarsu, yarışmanın ardından İstanbul'a yerleşti ve müzik çalışmalarını burada sürdürdü.

Türkiye'nin değişik yerlerinde 200'den fazla konser veren Barış Akarsu, 31 Aralık 2004 tarihinde ilk albümü olan Islak Islak'ı piyasaya sürdü. Aynı yıl içerisinde Islak Islak, Amasra ve Mavi parçalarına klip çekti.

3 Ağustos 2006 tarihinde ikinci albümü olan Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek'i piyasaya sürdü. Bu albümden de Vurdum En Dibe Kadar ve Yaz Demedim parçalarına klip çekti.

2006 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Yalancı Yarim adlı televizyon dizisinde başrol rolünü üstlendi ve dizinin ardından kendisine "Alfonso Tarık" lakabı takıldı.

Barış Akarsu, 28. doğum günü olan 29 Haziran 2007 Cuma günü akşam saat 22:30 civarında Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafe kala Torba Kavşağı'nda arkadaşlarıyla birlikte bir trafik kazası geçirdi.

Meydana gelen kazada 24 yaşındaki Zeynep Koçak ve 37 yaşındaki Nalan Kahraman olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kalbi durmuş bir şekilde getirilen Barış Akarsu'nun acil serviste kalbi yeniden çalıştırılmıştır.

Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu, beş günlük yoğun bakım sürecinin ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 20:10 civarında hayata gözlerini yumdu.

Barış Akarsu'nun evine giren ikinci hırsız da tutuklandı! ile ilgili etiketler Ankara Amasra Bartın barış akarsu müze evine hırsız iki hırsız da yakalandı anne hatice akarsu yüzük tutuklanma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.