Barınakta tepki çeken görüntüye soruşturma!

Ordu'da etkisini gösteren yağışla beraber barınakta bacaklarına kadar su içinde kalan köpeklerin görüntüsü gündeme oturdu. Tepki toplayan olayla ilgili soruşturma başlatılırken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ordu'da barınaktaki görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yağmurda bacaklarına kadar su içinde kalan köpeklerin görüntüsü yürekleri yaktı.

Olay Ünye'de yaşando. Dün etkili olan yağmurla birlikte barınakta, köpeklerin bulunduğu tel örgüyle çevrili alanlar su doldu. Köpeklerin bacaklarına kadar su içinde kaldığını gören bir kişi, o anları cep telefonunun kamerasıyla kaydedip, sosyal medyada paylaştı. Tepkilere neden olan görüntülerle ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi inceleme başlattı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın da barınağa giderek incelemelerde bulundu. Barınak şartlarının iyileştirilmesi için çalışma başlatıldı.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kusuru olan kim varsa gereken cezayı alacağını belirterek, "Sosyal medyada yayınlanan görüntüler beni son derece üzmüştür. Yaşanan olayda hatası, kusuru ve ihmali olan tüm yetkililer hakkında soruşturma başlattım. Herkes gereken cezayı alacak. Bu iş bir şov meselesi değil, vicdan meselesidir" dedi.

Barınakta tepki çeken görüntüye soruşturma! ile ilgili etiketler Ordu köpek hayvan Ünye barınak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.