Barem Ambalaj halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı? Eşit mi oransal mı?

Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. halka arz ediliyor. Yatırımcılar ise şimdiden Barem Ambalaj borsada ne zaman işlem görecek, talep toplama tarihi açıklandı mı? sorusuna yanıt aramakta. Barem Ambalaj halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? İşte, 2022 Barem Ambalaj BİST hisse kodu ve fiyatı…

Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. halka arz ediliyor. Sektörün Pazar devlerinden birisi olan ve sermaye artırımı ve ortak satışı ile halka açılacak Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nin halka arz fiyatı 37.50 TL olarak açıklandı.

Yüksek teknolojiye sahip olan üretim hatları ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlara aralıksız hizmet veren Barem Ambalaj, halka arz başvuru işlemlerini SPK’ya bildirdi. Şirket tarafından yayımlanan taslak izahnameye göre, 7.500.000 TL sermaye artırımı ve 3.000.000 TL ortak satışı ile toplamda 10.500.000 adet payının satışa sunulacağı kaydedildi.

Borsa İstanbul’da #BAREM kodu ile işlem görecek olan Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nin halka arzı, Yatırım Menkul Değerler liderliğinde gerçekleşmiş olacak.

Barem Ambalaj halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı? Eşit mi oransal mı?

Halka arz işlemlerinde “Borsa’da Satış” yöntemi uygulanacağından yatırımcılar Borsa İstanbul’da işlem yapma yetkisi bulunan tüm aracı kurum ve banka üzerinden başvurularını resmen gerçekleştirebilecek.

Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Bilgileri

Halka Arz Tarihi: Açıklanmadı
Halka Arz Fiyatı/Aralığı: 37.50 TL
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım
Pay: 10,500,000 Lot
Aracı Kurum: İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
BİST Kodu: BAREM
Pazar: Yıldız Pazar

Barem Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Hakkında

1999 yılında İzmir’in Tire ilçesinde küçük bir atölyede hizmet veren Barem Ambalaj, bugün %100 yerli sermaye ile İzmir, Karaman ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. 17 ülkeye de ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan şirkette 800 kadar kişi çalışmaktadır.

Ofset baskılı karton ve laminasyonlu kutu ambalajın yanı sıra gıda, elektrik-elektronik, küçük ev aletleri hizmet sektörlerindendir.

Barem Ambalaj halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı? Eşit mi oransal mı? ile ilgili etiketler barem ambalaj halka arz talep toplama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.