Barcelona'nın internet sitesinde 'Messi' detayı!

İki ay sonra Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'nin yeni adresinin neresi olacağı belirsizliğini korurken Barcelona'nın internet sitesinde yer alan 'Messi' detayı dikkat çekti.

Kariyerine Paris Saint-Germain'de devam eden Lionel Messi'nin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Arjantinli yıldızın Fransız ekibinde kalması düşük ihtimal olarak görülürken, babası Jorge Messi ise bazı transfer görüşmeleri yaptı.

TARİHİ TEKLİF

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Suudi Arabistan takımı Al Hilal, Lionel Messi'ye 400 milyon kazanabileceği bir teklifte bulundu.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen 35 yaşındaki yıldızın bu teklifi reddettiği ifade edildi.

BARCELONA'YA GERİ DÖNECEK Mİ?

Barcelona, sezon sonunda boşa çıkacak olan Lionel Messi'yi takıma geri döndürmenin planlarını yapıyor. Finansal fair-play kurallarını ihlal edip ceza almak isteyemen Katalan devi ince eleyip sık dokuyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre de Lionel Messi eski takımına geri dönmeye sıcak bakıyor.

RESMİ WEB SİTEDE İLGİNÇ DETAY

Barcelona resmi web sitesinde yer alan bir görsel Katalan ekibinin taraftarları arasında heyecana neden oldu.

Arjantinli süperstarın geri dönmesini çok isteyen Barcelona taraftarları kulübün resmi web sitesine girdiğinde Teknik Direktörü Xavi'nin kadro seçiminde Lionel Messi'yi de gördü.

Barcelona'nın internet sitesinde 'Messi' detayı!

Kısa süre içerisinde sosyal medyaya da düşen görsel Barcelonalı taraftarlar arasında heyecana neden oldu. Görsel kısa süre sonra yayından kaldırıldı.

Barcelona'nın internet sitesinde 'Messi' detayı! ile ilgili etiketler Lionel Messi Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.