Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'nin yeni takımı Paris Saint-Germain oluyor

Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, Fransız devi PSG ile her konuda anlaştı. L'equipe gazetesi, 34 yaşındaki forvetin bu akşam Paris'e uçacağını ve yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra imza atacağını duyurdu.

Fransa'nın L'equipe gazetesi, 16 yıllık Barcelona kariyeri sona eren Lionel Messi'nin kariyerine PSG'de devam edeceğini duyurdu. Fransızlar, tüm dünyanın merakla beklediği haberi, "Artık bir rüya değil: Bu basın toplantısıyla Barça'ya veda eden Leo Messi, Paris Saint-Germain'e transfer oluyor. Başkent kulübü ve Arjantinli yıldızın temsilcileri, bugün, sözleşmenin son detayları üzerinde neredeyse anlaştılar" sözleriyle duyurdu.

Bugün öğle saatlerinde Camp Nou'da bir basın toplantısı düzenleyen Messi, bir muhabirin "seneye hangi takımda oynayacak" sorusuna "bilmiyorum" yanıtını verdi. Arjantinli yıldız Barça'ya veda ederken, L'Équipe ise Messi'nin bu akşam ya da yarın Paris'e gelerek sağlık kontrollerinde geçeceğini yazdı.

POCHETTİNO İŞİ BİTİRMİŞ

Haber şöyle: "PSG yetkilileri gün içinde Paris'te Messi'yi bekliyor olacak. Arjantin kaynaklarına göre, akşam veya pazartesi sabah çok erken saatlerde sağlık muayenesinden geçmesi bekleniyor. Lionel Messi, Katalan kulübü Perşembe günü iki taraf arasındaki işbirliğinin sona erdiğini açıklamadan önce , başlangıçta Barça ile olan sözleşmesini uzatacaktı. Aynı akşam, PSG oyuncunun çevresiyle temasa geçti ve ertesi gün, başkent kulübünün Arjantinli teknik direktörü Mauricio Pochettino, projesini kendisine sunmak için vatandaşıyla konuştu."

Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'nin yeni takımı Paris Saint-Germain oluyor ile ilgili etiketler PSG Barcelona Ligue 1 Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.