Barcelona'da Ousmane Dembele yine sakatlandı... 135 milyon euroluk fiyasko!

Ağustos 2017'de Barcelona'ya transfer olduktan sonra diz, ayak bileği, kalça ve kaslarından toplam 13 sakatlık geçiren ve 3 kez ameliyat olan Dembele, 670 günlük toplam iyileşme döneminde Katalan takımının 99 maçında forma giyememişti. Sakatlıktan yeni çıkan Fransız forvet yine sakatlandı...

Barcelona'nın 2017 yazında Borussia Dortmund'dan 135 milyon euroya transfer ettiği Fransız forvet Ousmane Dembele yine sakatlandı... Sakatlıktan yeni çıkan 24 yaşındaki futbolcunun sol bacak arka üst adalesinde uzama tespit edildiği açıklandı.

Katalan devi, Dembele'nin geçtiğimiz 3 Kasım'da oynanan Dinamo Kiev maçının ardından doktor kontrolünden geçtiğini ve sol bacak arka üst adalesinde uzama olduğunu bildirdi.

Ağustos 2017'de Barcelona'ya transfer olduktan sonra diz, ayak bileği, kalça ve kaslarından toplam 13 sakatlık geçiren ve 3 kez ameliyat olan Dembele, 670 günlük toplam iyileşme döneminde Katalan takımının 99 maçında forma giyemedi.

Son olarak geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Fransa Milli Takımı'nda oynarken sağ diz bağlarından sakatlık geçiren ve ameliyat olan Dembele, yaklaşık 5 ay kadar sahalardan uzak kaldıktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e karşı ilk maçına çıkmıştı.

BARCELONA HALA ISRARCI

Bu sezon La Liga'da hiç forma şansı bulamayan Dembele, Devler Ligi'nde ise sadece 25 dakika süre alabildi.

Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek olan 24 yaşındaki forvetin, Katalan kulübü ile sözleşme yenilemek için görüşmeler yürüttüğü biliniyor.

Bu sezon işlerin pek yolunda gitmediği Barcelona'da Martin Braithwaite, Pedri, Kun Agüero, Gerard Pique, Sergi Barjuan ve Sergi Roberto'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Barcelona'da Ousmane Dembele yine sakatlandı... 135 milyon euroluk fiyasko! ile ilgili etiketler Barcelona La Liga ousmane dembele
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.