Barcelona, Valverde'nin görevine son verdi: Yeni patron Setien!

Katalan ekibi, teknik direktör Ernesto Valverde ile yolların ayrıldığını ve yerine Quique Setien'in getirildiğini duyurdu.

Ve Barcelona'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Kulüp yönetimi, 2017 yılından bu yana takımı çalıştıran teknik direktör Ernesto Valverde'nin görevine son verdi.

Yapılan açıklamada "Ernesto Valverde'nin teknik direktörlük sözleşmesinin sonlandırılması konusunda kendisiyle anlaşma sağlanmıştır Her şey için teşekkürler Ernesto. Gelecekte başarılar" ifadeleri kullanıldı.


Valverde'nin ayrılığının açıklanmasının ardından yerine son olarak Real Betis'i çalıştıran Quique Setien'in getirildiği duyuruldu.

Barcelona, Valverde'nin görevine son verdi: Yeni patron Setien!

61 yaşındaki Setien, Barcelona ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona, La Liga'da 19. hafta itibariyle averajla Real Madrid'in önünde zirvede yer alıyor.

VALVERDE'NİN BARCELONA KARİYERİ

2017'nin Mayıs ayında Luis Enrique'den görevi devralan Valverde, Barcelona'nın başında 153 maça çıktı.

Katalan ekibi bu maçlarda 100 galibiyet, 34 beraberlik ve 19 yenilgi aldı.

Barcelona, 55 yaşındaki teknik adamın önderliğinde 2 La Liga, 1 İspanya Kral Kupası ve 1 de İspanya Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

 

Barcelona, Valverde'nin görevine son verdi: Yeni patron Setien! ile ilgili etiketler Barcelona La Liga real betis valverde
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.