Barcelona, Real Madrid'i Messi ile yıktı

Avrupa'da haftanın maçında kazanan Barcelona Real Madrid ile Barcelona arasındaki El Clasico muhteşem bir mücadeleye sahne oldu ve uzatmanın son anlarında Messi maçı Barcelona'ya kazandırdı.

Santiago Bernabu'daki karşılaşmada ilk gol Casemiro'dan geldi. Oyun olarak üstün olan Real Madrid, skor üstünlüğünü çok koruyamadı. Messi, 39. dakikada El Clasicolar'daki 15. golünü atarak skora dengeyi getirdi.

2. yarı ise 2 kalecinin resitali şeklinde geçti. Navas ve Ter Stegen inanılmaz kurtarışlara imza attılar. Real'in üstüste kaçırdığı pozisyonların ardından Rakitic, 73. dakikada muhteşem bir golle Barcelona'yı öne geçirdi. 77. dakikada Ramos atıldı ve Real 10 kişi kaldı. Ancak Real 85. dakikada James ile bir kez daha skora denge getirdi.

Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken 92. dakikada Messi yine sahneye çıktı. Kariyerinin 500. golüyle Barcelona'ya tarihi galibiyeti getiren isim oldu. Messi ayrıca Real Madrid'in evindeki 22 maçlık yenilmezlik serisini noktaladı.

Böylece 2 takımın puanı da eşitlenmiş oldu. Son 5 hafta inanılmaz bir mücadeleye sahne olacak. Real'in bir maçı da eksik..

Barcelona, Real Madrid'i Messi ile yıktı ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.