El Clasico'da Real Madrid'in zaferi... Barcelona ezeli rakibine evinde mağlup

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak gösterilen Barcelona-Real Madrid maçı ilk kez Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo olmadan oynandı. Ezeli rakipler La Liga'nın 10. haftasında Camp Nou'da kozlarını paylaştı. Katalan devi yaşadığı krizi aşmak, Madrid ekibi ise geçen sezon olduğu gibi bu sezon da deplasmanda kazanmak istiyordu, El Clasico'da zafer Real Madrid'in oldu.

La Liga'nın 10. haftası dev bir maça sahne oldu.. Katalan devi Barcelona ile İspanya'nın en çok şampiyon olan takımı Real Madrid, Camp Nou'da kozlarını paylaştı. Sezonun ilk El Clasico'su aynı zamanda Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun ikisinin birden olmadığı ilk El Clasico oldu.

Maçtan galip ayrılan taraf 1-2'lik skorla Real Madrid oldu... 32. dakikada David Alaba'nın golüyle 0-1 öne geçen Madrid ekibi, 90+3'te Lucas Vazquez'le farkı 2'ye çıkardı. Barça'nın tek golü 90+7'de Sergio Agüero'dan geldi.

El Clasico'da Real Madrid'in zaferi... Barcelona ezeli rakibine evinde mağlup

Sezona Messi kriziyle başlayan Barcelona, 8 maçta 15 puan toplayabildi. Ronald Koeman yönetimindeki yeniden yapılan Barça, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise ilk iki maçını kaybederek krize girdi. 

Ansu Fati, Pedri ve Gavi gibi harika çocuklarıyla geleceğin takımı hüviyetine bürünen Katalan devi, El Clasico'yu kazanıp kara bulutları dağıtmak istiyordu ancak kriz derinleşti.

ESPANYOL'A YENİLMİŞTİ

8 maçta 17 puan toplayan Real Madrid, La Liga'dki son maçında Espanyol'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Üst üste iki Barcelona deplasmanında yenilgi yaşamak istemeyen Carlo Ancelotti'nin takımı El Clasico'yu kazanıp şampiyonluk yolunda kritik virajı dönmek istiyordu ve bunu başardı.

Geçen sezon Camp Nou'da oynanan maçı 3-1 kazanan Real Madrid, ezeli rakibini kendi evinde de 2-1'le geçmiş ancak şampiyonluğu Atletico Madrid kucaklamıştı.

El Clasico'da Real Madrid'in zaferi... Barcelona ezeli rakibine evinde mağlup ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona La Liga El Clasico david alaba carlo ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.