Barcelona Mustafa Kapı'nın peşinde!

Fransız basını, Barcelona'nın Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 17 yaşındaki Mustafa Kapı'yı transfer etmek istediğini öne sürdü.

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Mustafa Kapı için bir gelişme yaşandı.

France Football'un haberine göre Barcelona, Mustafa Kapı'yı transfer etmek istiyor.

17 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini vurgulayan Fransızlar, Barcelona'nın bonservis ücreti ödemeden genç futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini belirtti.

BARCELONA'NIN DNA'SINA UYGUN DENİLDİ

Haberde Mustafa Kapı'nın çok iyi bir tekniğinin olduğunu ve Barcelona DNA'sına uygun bir futbolcu olduğunun altı çizildi.

Ayrıca genç futbolcunun hem 8 hem de 10 numaralı pozisyonlarda oynayabildiği belirtildi.

Sarı kırmızılı kulüp, dün yaptığı resmi açıklamayla Mustafa Kapı'nın sözleşmesinin uzatılması konusunda kendisine sunulan tüm yapıcı teklif önerilerini reddettiğini duyurmuştu.

Söz konusu açıklamada, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

Barcelona Mustafa Kapı'nın peşinde!

Barcelona Mustafa Kapı'nın peşinde! ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona Genç Transfer yıldız futbolcu Mustafa Kapı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.