Barcelona şokta! Eintracht Frankfurt'tan UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi galibiyet

Müzesinde "Kupa 2" bulunmayan Barcelona, UEFA Avrupa Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. Eintracht Frankfurt 1-1'in rövanşında Katalan devini Camp Nou'da 1-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Alman ekibinin yarı finaldeki rakibi Lyon'u eleyen West Ham United oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde diğer yarı final eşleşmesi ise Leipzig - Rangers/Braga oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu...

Barcelona'yı eleyen Eintracht Frankfurt ile Olympique Lyon'u eleyen West Ham United; Atalanta'yı saf dışı bırakan Leipzig ile Braga'yı geçen Rangers, yarı finalde eşleşti.

Katalan devi Barcelona yarı final rövanş maçında tarihinin en büyük şoklarından birini yaşadı. Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalan Barça, Camp Nou'daki rövanşı 1-3 kaybederek elendi.

20 Ocak'tan beri evinde yenilgi görmeyen Xavi'nin Barcelona'su bu şok skorla elendi. Alman ekibine yarı finali getiren golleri Kostic (2) ve Rafael Borre attı.

WEST HAM UNİTED ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

İngiliz futbolunun köklü ekibi West Ham United ise 1-1'in rövanşında Lyon'u deplasmanda 0-3 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

Londra ekibine turu getiren golleri Craig Dawson, Declan Rice ve Jared Bowen atttı.

MERİH DEMİRAL'IN ATALANTA'SI ELENDİ

Milli stoper Merih Demiral'ın takımı Atalanta, 1-1'in rövanşında Leipzig'i ağırladı.

Alman ekibi İtalya'da Nkunku'nun golleriyle 0-2 kazanarak tur atladı. Leipzig geçen sezon da Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 4. yarı finalist ise Glasgow Rangers ya da Braga olacak. İskoç devi ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Braga'yı 2-1 mağlup etti ve maç uzadı.

 

Barcelona şokta! Eintracht Frankfurt'tan UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi galibiyet ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Barcelona West Ham United Eintracht Frankfurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.