Barcelona duyurdu! Camp Nou'yu Türk firması restore edecek...

İspanyolların dev kulübü Barcelona, futbol tarihinin en önemli stadyumlarından biri olan Camp Nou'nun yenilenmesi için Limak İnşaat ile anlaştı. Kulüp, stadın haziran ayında restore çalışmalarına başlatılacağını duyurdu.

Barcelona Kulübü bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaparak, Limak İnşaat'ın Camp Nou Stadı'nın haziran ayında başlanacak restorasyon çalışmalarını yapmasının kabul edildiğini duyurdu.İspanyol basında, 2026 yazında sona ermesi öngörülün projenin maliyetinin 900 milyon avro civarında olacağını ileri sürülüyor.Projeyle Camp Nou'nun kapasitesinin 105 bin 53'e çıkarılması ve 50 bin metrekarelik bir çatının kurulması amaçlanıyor. La Liga'da 2022-2023 sezonu tamamlandıktan sonra inşaata girecek Camp Nou dolayı Barcelona futbol takımı, Ekim 2024'e kadar maçlarını Barselona kentinin Montjuic bölgesindeki Olimpiyat Stadı'nda (yaklaşık 50 bin kapasiteli) oynayacak.

NOU CAMP STADI'NIN RESTORASYONUNU TÜRK FİRMASI LİMAK İNŞAAT YAPACAK

İspanya'nın Barcelona Kulübü, Camp Nou Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi.

Barcelona Kulübü bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaparak, Limak İnşaat'ın Camp Nou Stadı'nın haziran ayında başlanacak restorasyon çalışmalarını yapmasının kabul edildiğini duyurdu.

İSPANYOL BASINDA, 2026 YAZINDA SONA ERMESİ ÖNGÖRÜLÜN PROJENİN MALİYETİNİN 900 MİLYON EURO CİVARINDA OLACAĞINI İLERİ SÜRÜLÜYOR

Projeyle Camp Nou'nun kapasitesinin 105 bin 53'e çıkarılması ve 50 bin metrekarelik bir çatının kurulması amaçlanıyor.

La Liga'da 2022-2023 sezonu tamamlandıktan sonra inşaata girecek Camp Nou'dan dolayı Barcelona futbol takımı, Ekim 2024'e kadar maçlarını Barselona kentinin Montjuic bölgesindeki Olimpiyat Stadı'nda (yaklaşık 50 bin kapasiteli) oynayacak.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in Limak Holding'in kurucu ortaklarından olduğu biliniyor.

Barcelona duyurdu! Camp Nou'yu Türk firması restore edecek... ile ilgili etiketler Barcelona Restorasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.