Barcelona, Athletic Bilbao deplasmanında 1 puanı Depay ile kurtardı

Bu yaz efsane futbolcusu Lionel Messi ile yollarını ayırmak zorunda kalan Barcelona, La Liga'nın 2. haftasında Athletic Bilbao ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan maçla birlikte La Liga'daki ilk kaybını yaşayan Barcelona'da Yusuf Demir de maça sonradan dahil oldu. Genç oyuncu, Messi'den sonra Barcelona formasıyla La Liga'da forma giyen en genç yabancı futbolcu oldu.

Sadece Barcelona'nın değil futbol tarihinin de en büyük oyuncularından birini, Lionel Messi'yi kaybeden Barcelona, La Liga'daki ilk puan kaybını 2. haftada yaşadı.

Ligin ilk maçında Camp Nou'da Real Sociedad'ı 4-2 mağlup eden Katalanlar, 2. haftada deplasmanda karşı kayşıya geldiği Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı. Bask ekibi 50. dakikada İnigo Martinez'in golüyle öne geçerken, 75. dakikada sahneye çıkan yeni transfer Memphis Depay ile Barcelona 1 puanı kurtardı.

Barcelona'nın sezon başında bedelsiz olarak Manchester City'den kadrosuna kattığı İspanyol milli stoper Eric Garcia, ilk 11'de başladığı maçında uzatma dakikalarında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakt.

YUSUF DEMİR İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI

Barcelona'nın bu yaz Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir karşılaşmanın 62. dakikasında Martin Braithwaite'in yerine oyuna dahil oldu.

18 yıl 80 günlük Yusuf Demir, Messi'den sonra Barcelona formasıyla La Liga'da forma giyen en genç yabancı futbolcu oldu.

SATIN ALMA OPSİYONU 10 MİLYON EURO

Avusturya ekibi Rapid Wien'den 500 bin Euro'ya 1 yıllığına kiralanan 18 yaşındaki oyuncunun, Barcelona B forması giymesi bekleniyordu. Ancak genç futbolcu, hazırlık maçlarındaki peformansı sonrası A takımda yer almaya başladı.

Rapid Wien'de 39 resmi maçta forma giyen Yusuf Demir, 9 gol ve 4 asiste imza atmıştı. Bu yıl Avusturya Milli Takım formasıyla da ilk maçına çıkan genç oyuncunun sözleşmesinde 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

Barcelona, Athletic Bilbao deplasmanında 1 puanı Depay ile kurtardı ile ilgili etiketler Barcelona athletic bilbao Yusuf Demir Memphis Depay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.