Barcelona 4-0 Manchester City / Maç özeti ve golleri izle

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Barcelona, Manchester City'yi konuk ederken Messi attığı 3 golle Katalanları galibiyete taşıdı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Avrupa'nın iki dev kulübü Barcelona ve Manchester City, Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Lionel Messi'nin hat-trick yaptığı maçta diğer gol Neymar'dan gelirken Bravo ve Matheiu kırmızı kart gördü.

Barcelona ile Manchester City arasındaki maçın geniş özetini ve gollerini buraya tıklayarak TRTSpor'un internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Maç özeti

Henüz 10.dakikada Jordi Alba sakatlanarak yerini Lucas Digne'ye bıraktı. Barcelona için talihsiz başlayan karşılaşma Lionel Messi'nin 17.dakikadaki golüyle değişti: 1-0.

39'da bir kez daha Pique'nin sakatlığıyla zorunlu bir oyuncu değişikliğine giden Barcelona, ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda 53.dakikada City kalecisi Bravo, Suarez'e kaptırdığı top sonrası, topa ceza sahası dışında elle müdahale edip kırmızı kart gördü.

53'ten itibaren maça 10 kişi devam eden Pep'in takımı, 61 ve 69'da Messi'nin gollerine engel olamayınca, Arjantinli yıldız hat-trick'ini tamamlamış oldu: 3-0.

73.dakikadaysa Pique'nin yerine oyuna dahil olan Jeremy Mathieu, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

87'de penaltı kazanan Barcelona'da topun başına geçen Neymar, City kalecisi Caballero'yu geçemedi. Fakat Neymar, 89. dakikada topu filelerle buluşturmayı başardı ve maçtaki gol perdesini kapatan isim oldu: 4-0.

Messi'nin eski teknik direktörü Guardiola'yı üzdüğü gecede, Barcelona 9 puanla grupta liderliğini korudu. Manchester City ise 4 puanla 2.sırada kaldı.

Barcelona 4-0 Manchester City / Maç özeti ve golleri izle ile ilgili etiketler Barcelona Manchester City Lionel Messi 4-0 Maç özeti golleri izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.