Cimbom'un Barça karşısındaki İddaa oranları belli oldu

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray, kritik bir virajı kazasız bir şekilde dönmenin hesaplarını yapıyor. Torrent'in takımı Camp Nou deplasmanında iyi bir sonuçla ikinci maça çıkmanın hesaplarını yapıyor. Mücadele saati yaklaşırken de iki takımın oranları bahisseverlerin ilgisini çekiyor.

Kötü geçen sezonun ardından efsaanesi Xavi'yi takımıın başına getiren Katalanlar iyi bir form yakaladı. Son 4 resmi maçta fire vermeyen Barcelona, karşılaşmaya favori olarak çıkıyor. Barça kazanırın oranı 1.07 olarak göze çarpıyor. Deplasmanda kötü bir grafik çizem Cimbom'un da bu oranda payı bulunuyor. 

Temsilcimiz Galatasaray da sezonu tıpkı Barcelona gibi inişli çıkışlı bir grafikle sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Konya deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Aslan, hem iyi bir sonuç alarak taraftarınıı sevindirmek, hem de hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisine moralli çıkmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray'ın oranına bakıldığında ise 12.00'lık oran göze çarpıyor. 

Müsabaka için karşılıklı gol ihtimali de bir hayli yüksek bir oran olarak göze çarpıyor. Barcelona'nın son 7 resmi maçının 6'sında karşılıklı gol olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Karşılıklı gol olurun oranı ise 2.09.

Barça cephesinde önemli eksiklikler de bulunuyor. Savunmanın önemli isimlerinden olan Umtiti, Sergi Roberto ve önemli hücum silahlarından olan Ansu Fati'nin olmayışı ev sahibi için dezavantaj oluşturuyor. 

Maçın diğer öne çıkan İddaa oranları ise şöyle;

Alt - 2.45

Üst - 1.33

Kg yok - 1.47

İy 1- 1.36

İy 0- 2.65

İy 2- 10.00

Cimbom'un Barça karşısındaki İddaa oranları belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi barça galatasaray iddaa oranları barça bercelona
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.