Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Meryem ve İsabel'in Acısı Tazeyken 3 Veda Haberi daha geldi

Rekortmen dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30. bölümü Meryem ve İsabel'in ayrılık sahneleriyle izleyiciye dram dolu anlar yaşattı. Pelin Akıl ve Cemre Gümeli'nin vedası henüz tazeyken dizinin yeni bölümünde 3 veda Daha Haberi geldi. Barbaroslar dizisi bu vedalarla adeta kendi sonunu hazırlıyor. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden Ayrılacak İsimler ve Detaylar...

Her bölümü Aksiyon Dolu sahneleriyle izleyicisini ekran başına kilityleyen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinda kan kaybı devam ediyor diyebiliriz. Dizinin yayınlanan son bölümünde Meryem ve İsabel karakterlerinin acısıyla sarsılan Barbaroslar dizisi izleyenlerini yeni bölümde daha beter bir haber bekliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Meryem ve İsabel'in Acısı Tazeyken 3 Veda Haberi Daha Geldi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akıl, Cemre Gümeli gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ilk sezonunda büyük bir kitleye kavuştu. Ancak son günlerde hakkında çıkan ayrılık haberleri gerçeğe dönüşünce final geliyor dedirtti.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı konuşulmuş hatta ünlü oyuncunun yeni projesinin de belli olduğu iddiaları vardı. Ancak ayrılık iddialarına Düzyatan'dan herhangi bir cevap gelmedi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30. bölümünde kan kaybı sürdü. Cemre Gümeli'nin oynadığı MEryem karakteriyle Pelin Akıl'ın canlandırdığı İsabel karakteri diziye veda etti. Her iki ismin de ayrılık sahneleri günün en çok konuşulan olayı oldu.

Son gelen haberler ise dizinin izleyenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 31. bölüm fragmanında yer alan sahnelerde Oruç Reis'in vurulması, Esma ve İlyas'ın yaralanması 3 ismin daha kadroya veda ettiği iddiasını güçlendirdi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Meryem ve İsabel'in Acısı Tazeyken 3 Veda Haberi daha geldi

Meryem ve İsabel'in ayrılığının şokunu atlatamayan seyirci dizinin yeni bölümünde Oruç Reis, Esma ve İlyas'ın vedasıyla iyice sarsıldı. Caner Oruç, Şeyma Peçe gibi oyuncuların vedası yeni bölüme damga vuruyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 31. bölümüyle Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Meryem ve İsabel'in Acısı Tazeyken 3 Veda Haberi daha geldi ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan barbaroslar barbaroslar akdenizin kılıcı ulaş tuna astepe oruç reis ölüyor mu caner oruç şeyma peçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.