Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin İpi Çekildi! İki İsim Birden Veda Etti!

Perşembe akşamlarının aksiyon dolu dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30. bölümüyle adeta intihar etti. İki başrol oyuncusunun veda edeceği dizinin yeni bölümüyle birlikte Barbaroslar dizisinin finali de belli oldu. İşte diziden ayrılacak oyuncular ve detaylar haberimizde...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı iki ismin vedasıyla finale göz kırptı. Perşembe akşamları aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini ekran başına kilitleyen dizide düşen reytingler de göz önünde bulundurularak iki oyuncunun vedası yaşandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin İpi Çekildi! İki İsim Birden Veda Etti!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Pelin Akıl ve Cemre Gümeli gibi oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30. bölümünde iki ayrılık yaşanıyor.

Hızır Reis'in aşktan yana yüzünün gülmediği dizide önce Zeynep daha sonra ise Cemre Gümeli'nin oynadığı Meryem'in ölümü diziye kan kaybettirdi. Öte yandan dizinin yeni bölümünde bir kadın oyuncunun daha vedası yaşanacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin İpi Çekildi! İki İsim Birden Veda Etti!

Pelin Akıl Barbaroslar'a Veda Ediyor!

Sezon finali öncesi Barbaroslar dizisinde İsabel karakterini canlandıran Pelin Akıl da veda ediyor. Oruç Reis ile birlikte uyumu dizinin izleyicisini ekrana bağlayan İsabel'in ölümü yeni bölümde duygusal anlar yaşatacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin İpi Çekildi! İki İsim Birden Veda Etti! - Resim : 2

Sırada Engin Altan Düzyatan Mı Var?

Öte yandan Oruç Reis karakteriyle tarihi dizilerdeki başarısını bir kez daha kanıtlayan oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine vedası ise yakın zamanda gerçekleşebilir. Gelen son haberleri incelediğimizde Düzyatan'ın dizinin yeni sezonunda olmayacağı yönünde bilgiler var. Ancak oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30. bölümü Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin İpi Çekildi! İki İsim Birden Veda Etti! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Pelin Akil Cemre Gümeli barbaroslar akdenizin kılıcı veda etti ulaş tuna astepe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.