Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Niko ve Leventleri Sürpriz İsim Kurtarıyor!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Niko ve Leventlerin ölmemesi onları kimin kurtardığı sorusunu doğurdu. Oruç Reis'i kurtarmaya yemin eden Hızır bunda başarılı olabilecek mi?Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Niko ve Leventleri Sürpriz İsim Kurtarıyor!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarına savaş sahneleri ile damga vuran dizinin yeni bölüm fragmanında Niko ve Leventlerin ölmemesi izleyenleri sevince boğdu. Öte yandan Niko'yu ve Leventleri kimin kurtardığı konusu da büyük bir merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Niko ve Leventleri Sürpriz İsim Kurtarıyor! 

Hızır'ın Oruç Reis'i kurtarma girişimi Mesih Paşa'ya büyük bir ders olması Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı izleyenlerini yeni bölümde heyecanlandırıyor. Ancak gafillerin elinden kurtulan ve ölmeyen Niko ve Leventleri kim kurtardı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Niko ve Leventleri Sürpriz İsim Kurtarıyor!

Niko ve Leventleri Sürpriz İsim Kurtarıyor

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümde Niko ve Leventlerin ölmediğinin anlaşılması onları kimin kurtardığı konusunu gündeme getirdi. Konuyla ilgili dizinin senaristi bir yana sosyal medyada yapılan yorumlarda, Niko ve Leventlerini Meryem ve İsabel'in kurtardığı şeklinde oldu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 23. bölüm Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Niko ve Leventleri Sürpriz İsim Kurtarıyor! ile ilgili etiketler barbaroslar akdenizin kılıcı niko leventler kim kurtardı sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.