Barbaros Şansal'a KKTC'de parti liderinden sert tepki! / VİDEO

Türkiye ve KKTC hakkında sosyal medyadan tepki çeken açıklamalar yapmakta hiçbir mahsur görmeyen Barbaros Şansal, KKTC'de gittiği kafede sert tepki ile karşılaştı. Sosyal medyada Türkiye'ye, millete ve Cumhurbaşkanı'na hakaretlerini bir bir sıralayan terzi yamağı kendisine tepki gösteren Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü karşısında ise dut yemiş bülbüle döndü.

Dolar krizi çıktığında dolarları yelpaze gibi yaparak milletle dalga geçen, Türkiye'ye KKTC'ye millete ve Cumhurbaşkanı'na hakaret etmekte hiçbir sıkıntı görmediği için vatandaşların tepki gösterdiği terzi yamağı Barbaros Şansal, tatil için gittiği Kıbrıs'ta neye uğradığını şaşırdı.

KKTC'de bir kafe restorana giden Şansal, burada Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ile karşılaştı. Büsküvütçü ile yanındaki bir kişi Şansal'a sert tepki gösterdi.

Barbaros Şansal'a KKTC'de parti liderinden sert tepki! / VİDEO

Büsküvütçü ve yanındaki kişi, "Kıbrıs'a git Türkiye'ye söv. Güney Kıbrıs'a git bize işgalci de. sonra da utanmadan gel. Nasıl bir yüz var sende? Nasıl bir insan, nasıl bir karaktersin lan sen? Hangi karakterle geldin. Hangi yüzle geldin Kuzey Kıbrıs'a etmediğin hakaret kalmadı." dedi. 

Sosyal medyadan Türkiye'ye ve kutsallarına saldırmaktan, hakaret etmekten çekinmeyen Şansal bu tepki karşısında sus pus kaldı. 

Kafe sahiplerinin engelleme çalışmaları üzerine Şansal'a tepki gösteren vatandaşlar, "Sizi rahatsız etmedi mi bunun Kıbrıs Türkü'ne ettiği hakaretler" diye sordu. 

Sonra da "Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC'de ne işin var?" diye Şansal'a tepkilerini sürdürdü. 

Barbaros Şansal'a KKTC'de parti liderinden sert tepki! / VİDEO - Resim : 2

Terzi yamağı Şansal bu soru karşısında da dut yemiş bülbül gibi sessiz kalmaya devam etti. 

Bu anlar, restorandaki müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

'Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama' suçundan 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Barbaros Şansal'ın cezası onanmıştı.

Barbaros Şansal'a KKTC'de parti liderinden sert tepki! / VİDEO ile ilgili etiketler Barbaros Şansal KKTC Buray Büsküvütçü Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.