Baraj gölünde facia! Cansız bedenleri el ele tutulmuş halde bulundu

Aksaray'da, Mamasın Baraj Gölü'ne serinlemeye giren 3 arkadaştan İsmail Duha (19) ve Kürşat Metin Yıldırım (19) boğularak yaşamını yitirdi. Boğulma tehlikesi geçiren Ramazan Eren (19) ise çevredekiler tarafından kurtarıldı. Öte yandan, Duha ve Yıldırım'ın cansız bedeni el ele tutuşmuş halde bulunup, sudan çıkartıldı. Cansız bedenleri otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bugün saat 15.30 sıralarında Aksaray Gücünkaya köyünde Mamasın Baraj Gölü'nde meydana gelen olayda; İsmail Duha, Kürşat Metin Yıldırım ve Ramazan Eren, otomobille baraj gölüne giderek kıyıda piknik yaptı. Ardından serinlemek için suya giren Eren, Duha ve Yıldırım, kıyıdan yaklaşık 5 metre uzaklaştı. Bir süre sonra 3 genç, suda batmaya başladı. Gençlerin çığlık atıp yardım istemeleri üzerine kıyıya yakın olan Ramazan Eren, çevredekiler tarafından kurtarıldı. Diğer 2 genç ise suya batarak gözden kayboldu.

Baraj gölünde facia! Cansız bedenleri el ele tutulmuş halde bulundu

''EL ELE TUTUŞMUŞ HALDE CESETLERİ BULUNDU''

Bunun üzerine çevredekiler jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen AFAD'ın su altı arama ekibi tarafından yapılan aramada Duha ve Yıldırım'ın cansız bedeni el ele tutuşmuş halde bulunup, sudan çıkartıldı. 2 gencin cansız bedeni otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Baraj gölünde facia! Cansız bedenleri el ele tutulmuş halde bulundu - Resim : 2

DHA

Baraj gölünde facia! Cansız bedenleri el ele tutulmuş halde bulundu ile ilgili etiketler Aksaray Mamasın Baraj Gölü 3 arkadaş boğuldu cesetleri bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.