Barack Obama'dan Joe Biden'a 'Başkan Yardımcısı' şakası

Eski ABD Başkanı Barack Obama, Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu hakkında konuşmak için Beyaz Saray'daydı. Obama'nın, konuşması sırasında ABD Başkanı Joe Biden'a 'Başkan Yardımcısı' demesi salonda kahkahalara neden oldu.

Eski ABD Başkanı Barack Obama, 20 Ocak 2017'de görevinden ayrılmasından bu yana ilk kez Beyaz Saray'a gelerek "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu konusunda konuştu.

ABD Başkanı Joe Biden'ın konuğu olan ve birlikte öğle yemeği yiyen Obama, konuşmasında Biden'ın Obamacare'in bundan sonraki adımlarını takip edeceğini belirtti.

OBAMA'NIN BIDEN'A "BAŞKAN YARDIMCISI" OLARAK HİTAP ETMESİ SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Barack Obama'nın konuşması esnasında yaptığı espriler ve 2009-2017 yıllarında kendisinin başkan yardımcısı olan Joe Biden'a takılması da salondakileri güldürdü.

Obama'nın konuşmasının başında Biden'a "Sayın Başkan Yardımcısı Biden" diye hitap etmesi katılımcıları kahkahaya boğarken, Obama da "Tabii ki bu şakaydı." diyerek sözlerine açıklık getirdi. Biden ise konuşmasında Obama'ya, "Bugün yemek yedik, oturma düzeni konusunda kafamız karıştı." esprisiyle karşılık verdi.

Barack Obama'dan Joe Biden'a 'Başkan Yardımcısı' şakası ile ilgili etiketler Barack Obama Joe Biden başkan yardımcısı şaka

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.