Banu Berberoğlu sosyal medyayı hipnoz etti! / VİDEO

Sevgilisi Mehmet ile birlikte Youtube kanalına yüklediği videolarla adından söz ettiren Banu Berberoğlu, izlenme ve paylaşım rekorları kırıyor.

İzleyenlerde adeta hipnotize etkisi yaratan konuşmasıyla ve sevgilisi Mehmet ile bir günün tamamını kaydettiği videolarıyla sosyal medyada fenomen olmayı başardı. Trabzon'da yaşayan Banu Berberoğlu, ilginç tavırlarıyla sosyal medyada hem çok eleştirildi, hem de çok samimi ve içten bulundu.

img-mehmetcoksabirliadamsinviabanuberberoglu-960

YouTube kanalında 1 yıldır kendi hayatından kesitler sunan Berberoğlu, makyaj, abur cubur ve sevgilisi Mehmet'le gezmeceler sunuyor. YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya kanallarında gündem olan Berberoğlu, şimdiden binlerce takipçiye sahip.

hayrettinin-banu-berberoglu-ve-mehmet-ile-bir-gun-gecirmesi_10122020-130310_1920x1080

HİPNOTİZE ETKİSİ YARATIYOR

Berberoğlu hakkında yapılan yorumlardan çoğu ise Berberoğlu'nun hipnotize etkisi olması. Sosyal medya takipçilerine göre Berberoğlu'nu bir kere izleyen, üst üste saatlerce diğer videolarını da izliyor.

banu-berberoglu-hayrettin-ve-mehmet-bira-araya-geldi-ortaya-harika-iki-video-cikti-1512335606_1

HAYRETTİN'İ AYAKLARINA GETİRDİLER

Kısa sürede üne kavuşan Banu Berberoğlu ve erkek arkadaşı Mehmet için ünlü komedyen Hayrettin Trabzon'a geldi. Hayretin, genç çift ile kanalında yayınlanmak üzere video çekti. Hayrettin'in videosu kısa sürede 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

İşte paylaşılan o video:

Banu Berberoğlu sosyal medyayı hipnoz etti! / VİDEO ile ilgili etiketler banu berberoğlu hayrettin mehmet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.