Banu Alkan ilginç paylaşımlarına yenisini ekledi! Ayaklarının fotoğrafını yayınladı

Afrodit lakaplı Yeşilçam yıldızı Banu Alkan, Instagram hesabından yaptığı ilginç paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Daha önce oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafının yayınlayan Alkan bu kez kendi ayak fotoğrafını paylaştı.

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı cesur oyuncusu Banu Alkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ajda Pekkan'ın ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiklerini söyleyen ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Alkan, son olarak 29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaşarak görenleri şaşırtmıştı.


AYAKLARINA GELEN YORUMLARI DA PAYLAŞTI

Instagram'da 136 bin takipçisi bulunan 63 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan, ayaklarının fotoğrafını yayınladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü sanatçının bu paylaşımına anlam veremezken bazıları ise Alkan'a mesaj atarak övgüler yağdırdı. Alkan takipçilerinden ayaklarına gelen yorumları Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşmayı da ihmal etmedi.

Banu Alkan ayaklarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı

Banu Alkan ayaklarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı

 

Banu Alkan ilginç paylaşımlarına yenisini ekledi! Ayaklarının fotoğrafını yayınladı ile ilgili etiketler Banu Alkan Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.