Banu Alkan bu kez de Gülşen'i hedef aldı: 'Bu pozlar bana tanıdık geldi'

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Gülşen'i hedef aldı. Afrodit, dünyaca ünlü model Kylie Jenner, Süperstar Ajda Pekkan ve genç popçu Aleyna Tilki'nin ardından şimdi de Gülşen'in kendisini taklit ettiğini söyledi.

Türk sinemasının efsane isimleri arasında yer alan Banu Alkan sık sık ünlü isimleri kendisini taklit etmekle suçluyor. Afrodit lakaplı Banu Alkan bu kez Gülşen'i hedef aldı. Daha önce Kylie Jenner, Ajda Pekkan, Aleyna Tilki gibi isimlerin kendini taklit ettiğini söyleyen Banu Alkan bu kez Gülşen'in kendisini taklit ettiğini savundu.

 GÜLŞEN'İN KENDİSİNİ TAKİT ETTİĞİNİ İMA ETTİ

Gülşen hakkında daha önce Seren Serengil'e ''Bir filmim var, aynı kıyafeti giydim. Beni taklit ediyor. İlk önce Türkiye'de o kıyafeti ben giydim.'' şeklinde bir açıklama yapan 64 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu ve şarkıcı Banu Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Gülşen'i hedef aldı.

Banu Alkan bu kez de Gülşen'i hedef aldı: 'Bu pozlar bana tanıdık geldi'

Gülşen'in fotoğraf karelerini yayınlayan Afrodit, ''Bu duruş tanıdık geldi'', ''Gülşen bu pozlar tanıdık geldi bana'' ifadelerini kullandı. Alkan'ın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Banu Alkan bu kez de Gülşen'i hedef aldı: 'Bu pozlar bana tanıdık geldi' ile ilgili etiketler Gülşen Banu Alkan Sosyal Medya afrodit
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.