Banksy'nin Sevgililer Günü eserini mahvettiler!

Sokak sanatçısı Banksy'nin 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yaptığı eserin üzerine pembe sprey boyayla küfür içerikli yazılar yazıldı.

Gizemli sokak sanatçısı Banksy, Sevgililer Günü'ne itafen, Bristol'da bir evin duvarına resim çizdi. Banksy'nin eseri, evin sahibi 67 yaşındaki Edwin Simons'ın kızı Kelly Woodruff tarafından fark edildi.

Kelly, PA'ya yaptığı açıklamada, 'Banksy olup olmadığı konusunda çok fazla tartışma var. Konuştğum çoğu insan yüzde 100 Banksy olduğunu düşünüyor ve bu esere Valentine's Banksy diyorlar. Herkes gelip fotoğraf çekiliyor. İnanılmaz ve çok güzel' dedi. Banksy, Sevgililer Günü'nün erken saatlerinde resmi Instagram hesabında ve web sitesinde eserini yayınlayarak kendisine ait olduğunu doğruladı.

Sapanlı bir kız çocuğu çizen Banksy'nin eseri, ne yazık ki 48 saatin ardından vandalizme kurban gitti.

Banksy'nin Sevgililer Günü eserini mahvettiler!

Bristol'da Banksy'nin sanat eserinin yer aldığı evin sahibi olan aile, tahrip olduktan sonra grafitiyi örtmek zorunda kaldı. Woodruff ailesi adına konuşarak şunları söyledi:

"Sanat eserine yönelik akılalmaz vandalizm nedeniyle, sanat eserini korumaya çalışmak için örtmek zorunda kaldık."

Banksy'nin Sevgililer Günü eserini mahvettiler! ile ilgili etiketler Sevgililer Günü banksy resim grafiti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.