Bankalarda yeni dönem! Artık eski kimlik kartlarıyla işlem yapılmayacak

Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu bankalarda eski kimlik kartlarıyla işlem yapılmacağını duyurdu. Bakan Soylu, e-Devlet'ten yapılan işlem sayısına değinirken ayrıca bu yıl verilen ehliyet ve kimlik kartı sayılarını da duyurdu. İşte detaylar...

Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. 

Bankalarda yeni dönem! Artık eski kimlik kartlarıyla işlem yapılmayacak

Eski kimlik kartlarıyla banka işlemleri dönemi sona eriyor. Bu kapsamda BDDK ile çalışma yürütülüyor. Söz konusu çalışmayı duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak" açıklamasında bulundu.

ESKİ KİMLİK KARTLARIYLA BANKALARDA İŞLEM YAPILMAYACAK

Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğünde basın açıklaması yapan Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

BDDK ile bir çalışma yapıyoruz. Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak.

2022'DE 6 MİLYON EHLİYET, 12 MİLYON KİMLİK VERİLDİ

Nüfus müdürlüklerinde bu yıl 30 milyon yüz yüze işlem yapıldı. E-Devlet’ten yapılan işlem sayısı 146 milyondur. Bu yıl yaklaşık 6 milyon ehliyet, 12 milyon da kimlik verdik.

"TÜRKİYE YERLİ VE MİLLİ PASAPORTUNU BASTI"

Türkiye yerli ve milli pasaportunu bastı. Bu yıl 700 bin pasaport vermeyi planlıyorduk ancak 650 bin verdik.Bu yıl toplam 11 milyon pasaport basma kabiliyetine ulaşacağız.

Bankalarda yeni dönem! Artık eski kimlik kartlarıyla işlem yapılmayacak ile ilgili etiketler ehliyet pasaport Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.