Bankalar Birliği'nden "dolarizasyon" açıklaması!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Mevduat getirisine yönelik vergi düzenlemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hükümet tarafından mevduat getirisine yönelik yapılan vergi düzenlemesini değerlendiren TBB Başkanı Hüseyin Aydın'ın "Bu düzenlemedeki temel hedef, milli para ile tasarrufun teşvik edilmesi." dedi.

Düzenleme sayesinde, Türk Lirası ile mevduatı olanların faiz oranlarını yukarıya çekmeden daha iyi getiri imkanı elde etmiş olacaklarını ifade eden Aydın, "Böylece, dolaylı olarak kredi faizleri üzerindeki baskı da kısmen azalacaktır. Mevduat getirisine vergi düzenlemesinin, dolarizasyonun belirli ölçülerde azaltılması yönünde de katkısı olacağını düşünüyorum." dedi. 

Bankalar Birliği'nden "dolarizasyon" açıklaması! ile ilgili etiketler hüseyin aydın ttb başkanı mevduat getirisine vergi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.