Bankacılık Tarihi ve Finans Objeleri Müzayedesi başladı!

Vera Mezat’ın İnternet üzerinden gerçekleştirdiği 5 Mayıs 2018 tarihinde başlayan Bankacılık Tarihi ve Finans Objeleri Müzayedesi, 14 Mayıs 2018 tarihinde saat 21’de nihayetlenecek.

Osmanlı sigorta şirketi Societe General’in Genel Müdürlük tabelasından, ünlü ressam Münif Fehim’in yaptığı Yapı Kredi Bankası Kurucu Yönetim Kurulu üyelerinin portrelerine; geniş bir kumbara koleksiyonundan, soğuk damga örneklerine; zarflardan yazışmalara kadar, 300 parça objenin sunulacağı müzayede için, www.veramezat.com adresine üye olup pey verebilirsiniz.

Bankacılık Tarihi ve Finans Objeleri Müzayedesi başladı!

BİRÇOK EŞSİZ PARÇA VAR!

Türkiye’de ilk olarak gerçekleşen Bankacılık Tarihi ve Finans Objeleri Müzayedesi’nde, bankaların promosyon olarak dağıttığı okul defterleri gibi materyallerin yanı sıra, Kenan Değer’in Emlak Kredi Bankası için hazırladığı afiş ‘Yuvanız Saadetinizdir’ afişinin sanatçı imzalı orijinali, Eski Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk’e ait Merkez Bankası Hesap Hülasa Cetveli, kollu hesap makinaları gibi pek çok ilginç parça da yer alıyor.

Bankacılık Tarihi ve Finans Objeleri Müzayedesi başladı! - Resim : 2

Bankacılık Tarihi ve Finans Objeleri Müzayedesi başladı! ile ilgili etiketler vera mezat bankacılık finans objeleri müzayede
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.