Banka müşterisi olan 10 bin TL nakit hediye ediliyor! İşte şartlar

Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank harekete geçti. Sadece ilk kez banka müşterisi olanlara sağlayacağı bir nakit desteği kampanyası açıklamış olan Akbank, 10 bin TL sözü verdi.

Bankaların en çok ilgi gören kampanyaları arasında bulunan yeni banka müşteri kampanyaları, özellikle nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için ilaç gibi gelen kampanyalar olmaya başladı. Pek çok banka yeni banka müşterilerine özel faizlerden kredi verdiği gibi aynı zamanda hiç faizsiz nakit desteği kampanyaları da gerçekleştireceğini tek tek duyurur hale geldi. O bankalar arasına bu ay Akbank da eklendi.

Merak ile takip edilen yeni banka müşteri kampanyaları arasına bir yenisini daha ekleyen Akbank, yeni banka müşterisi olacaklar için 10 bin TL’lik nakit desteği hazırladı. Hazırladığı nakit desteği kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Akbank, bu şartlara ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirdi. Akbank’ın şartlarını içeren yazılı duyurusunda aynı zamanda kampanyadan yararlanabilecek tarihler de yer aldı. İşte detaylar…

AKBANK’A GELEN CEBİNE 10 BİN TL’Yİ KOYUYOR

Banka müşterisi olan 10 bin TL nakit hediye ediliyor! İşte şartlar

Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan Akbank, yeni kampanyasının duyurusunu şubat ayı itibariyle gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği duyuruda sadece 1 Şubat ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında ilk kez banka müşterisi olanlara özel bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, kampanya kapsamında Akbank Mobil’den müşteri olanlara nakit desteği verileceğini duyurdu.

Akbank Mobil üzerinden banka müşterisi olup da ilk kez asıl Axess veya Wings kredi kartına başvuru yapacak olanların yararlanabileceğini kampanyaya ilişkin bilgi veren Akbank, kredi kartı onayını 20 Mart 2023 tarihine kadar alanların sıfır faiz ile 10 bin TL’ye kadar nakit avans kullanabileceğini belirtti. Taksitli olarak geri ödenecek olan nakit avansın vade süresi ise Akbank tarafından 6 olarak duyuruldu.

10 BİN TL NAKİT DESTEKTEN YARARLANMAK İÇİN TARİHE DİKKAT

Kampanyası kapsamında birtakım koşullar belirlemiş olan Akbank, başvuru yapan kişilerin kredi kartı onayı alması halinde taksitli nakit avansı kullanmak için sadece 31 Mart 2023 tarihine kadar süresi bulunduğunu bildirdi. Bu tarihi geçen yeni Akbanklılar sıfır faizli nakit desteğinden yararlanamayacak.

Öte yandan kampanyasının şartları arasına ek koşullar eklemiş olan Akbank, 17 Kasım 2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan kişilerin kampanyadan yararlanamayacağını belirtti. Ayrıca, Akbank, kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanma şansı sunuyor.

Banka müşterisi olan 10 bin TL nakit hediye ediliyor! İşte şartlar ile ilgili etiketler Akbank kredi Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.