Bank of America Sasa’da yüklü satış yaptı

Borsada geçtiğimiz hafta aşırı dalgalanma yaşanırken özellikle son iki günde gelen sert alımlarla BİST 100 endeksi haftayı %1,01 yükselişle kapattı. 13 Aralık gününde Erdemoğlu Holding’in, Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA) hissesinde satış açıklaması sonrası Sasa Polyester’de geride bıraktığımız haftada %14,60 düşüş gerçekleşti. İşte detaylar...

Bank of America geride bıraktığımız haftada SASA hisselerinde toplam 63.465.101 lot işlem gerçekleştirdi. İşlemlerin 24.749.882 lotu alım yönünde, 38.715.219 lotu ise satış yönünde oldu. Bank of America günü Sasa Polyester hissesinde -13.965.337 net satış ile geride bıraktı.

Bank of America Sasa’da yüklü satış yaptı

Haftalık satışların net TL karşılığı -603.218.753 TL oldu. SASA hisseleri, Bank of America’nın geride bıraktığımız haftada en fazla net satış yaptığı hisse oldu. Hissede Bank of America satışları ile beraber HSBC, 977.060.618 TL net satışla hissede en çok satış yapan kurum oldu. Bank of America’nın satışlarına karşılık alış tarafında Tacirler Yatırım ve Ak Yatırım ilk iki sırayı paylaştı. Sasa Polyester’de Bank of America’nın ve diğer kurumların önümüzdeki günlerde nasıl hareket edeceği, merakla takip edilecek.

Bank of America Sasa’da yüklü satış yaptı ile ilgili etiketler ekonomi SASA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.