Bangladeş uyruklu kişinin salıverildiği iddiaları asılsız çıktı

Kayseri’de rahatsızlanan ve tedavi altına alınan Bangladeş uyruklu kişinin salıverildiği iddialarının asılsız olduğu bu maksatla toplumun huzurunun hedef aldığını ifade edildi.

Göç İdaresi Kayseri İl Müdürlüğünden, Bangladeşli göçmenin hastanede tedavi edildikten sonra salıverildiği iddiasının asılsız olduğu bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Bangladeş uyruklu düzensiz göçmenin hastanedeki tedavisinin ardından salıverildiği iddiasını içeren sosyal medya paylaşımının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Maksatlı şekilde toplumdaki huzur ortamını bozmak amacıyla yapılan yalan haberler ve paylaşımların kamuoyunun takdirlerine sunulduğu aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Geri Gönderme Merkezi'mizde idari gözetim altında bulunan bahse konu Bangladeşli yabancı, 02.12.2022 tarihinde rahatsızlanması üzerine merkezde görevli doktor kontrolünün ardından hastaneye sevk edilmiştir. Aynı gün acil servisten giriş yapılarak tedavi altına alınan yabancı, 29.12.2022 tarihinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiş ve tekrar Geri Gönderme Merkezi'mize alınmıştır. Halen idari gözetim altında olan yabancının sınır dışı işlemleri devam etmektedir."

Bangladeş uyruklu kişinin salıverildiği iddiaları asılsız çıktı ile ilgili etiketler Kayseri Mülteci göçmen Bangladeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.