Balyoz kumpası mimarı FETÖ'cü Tuncay Opçin, İlker Başbuğ'a "Paşam" demeye başladı

FETÖ davasının firari sanıklarından, örgütün medya ayağında yer alan kilit isimlerden Tuncay Opçin sosyal medyada yeni mesajlar paylaştı.

Kamuoyunun, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin hemen öncesinde paylaştığı, "Yatakta basıp şafakta asacaklar" tehdit mesajı ile hatırladığı Tuncay Opçin, Balyoz kumpasının mimarlarından biri olarak tanınıyor.

Balyoz belgelerinin olduğu bavulu tutuklu sanık Mehmet Baransu'ya, Tuncay Opçin'in verdiği belirtiliyor.

fe3r3lkg46h6

75 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Tuncay Opçin, bugün sosyal medyada, Balyoz mağduru eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a övgüler yağdırdı.

İlker Başbuğ‏'un parlamenter sistemi desteklediğine yönelik, "Dünyanın en gelişmiş 10 ülkesinin 9'u parlamenter sistemle yönetilmektedir" şeklindeki mesajını "retweet" eden Opçin, "İlker Başbuğ Paşam, uyanmış. Sabah şerifleri "Hayır" olsun." diye yazdı.

f3lgj54y

FETÖ'CÜDEN İLKER BAŞBUĞ'A: PAŞALARIN PAŞASI

Tüm FETÖ üyeleri gibi referandumda "Hayır" cehpesinde yer alan Tuncay Opçin sözlerini şöyle sürdürdü;

"İlker Başbuğ, suskunluğunu bozdu. Paşaların paşası, kısık da olsa bir ses çıkardı. Dünyanın ileri ülkelerinin parlamenter sistemlerini yazdı.

Aynı uyanıklığı Doğu Perinçek'ten, Bilgin Balanlı'dan, Hayri Kıvrıkoğlu, Aslan Güner, Özden Örnek paşalardan da bekliyorum."

MÜJDAT GEZEN'E DE MESAJ VAR!

FETÖ'cü Tuncay Opçin'in paylaşımları bununla da sınırlı kalmadı.

Opçin, firarda olduğu Pensilvanya'dan, geçtiğimiz gün bir alkolik tarafından sanat merkezi kundaklanan Müjdat Gezen'e de göz kırptı.

FETÖ'cü Opçin'in, İlker Başbuğ'un Müjdat Gezen ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafını da "retweet" etmesi dikkat çekti. / SuperHaber

fehrgh677

fjrvheg54hg6

Balyoz kumpası mimarı FETÖ'cü Tuncay Opçin, İlker Başbuğ'a "Paşam" demeye başladı ile ilgili etiketler İlker Başbuğ Müjdat Gezen FETÖ tuncay opçin referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.