Balyoz davasında Çetin Doğan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Balyoz davasında aldıkları beraat kararlarının bozulmasının ardından yeniden görülen davada mahkeme, eski Orgeneral Çetin Doğan'ın “suç için anlaşma” suçundan 6 yıl 8 ay hapsine hükmetti. Diğer 5 sanık yönünden mahkeme, 5 yıl ve 5 yıl 10’ar aylık hapis cezaları verdi.

Son dakika haberi: Balyoz davasında haklarında verilen beraat kararlarını bozulmasının ardından aralarında 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan'ın da bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.

Mahkeme verdiği kararda, Çetin Doğan'ı, "suç için anlaşma" suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme diğer sanıklar Behzat Balta, Mehmet Kaya Varol, İhsan Balabanlı, Erdal Akyazan ve Emin Küçükkılıç'ı ise 5 yıl 10 ay ile 5 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırdı. Yargılama aşamasında hayatını kaybeden Metin Yavuz Yalçın hakkındaki dava ise düşürüldü.

Balyoz davasında Çetin Doğan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.